Trening med det lille ekstra!

PT-Tilbud

Vi har to svært godt tilbud for deg som ønsker å prøve ut personlig trening, men som ikke helt hvordan du skal komme i gang!

Alle som bestiller PT4 medlemskap til 3 490,- innen 31.08, får med en ekstra PT-time og en enkel kostholdsplan (uten oppfølging). Husk at prisen inkluderer ordinær medlemsavgift og gruppetimer. Det er ingen binding og du kan nedgradere/oppgradere med kun en mnd varsel.

PT-Gruppe

For deg som foretrekker egentrening og grupper, så kan vi nå tilby PT-gruppe 3-6 personer kr 3 000,- for 10 klipp per pers (veil.pris 3 500). Samle vennegjengen og avtal tid med en av våre dyktige PT'er. Bestilles via Min side under ønsket "PT" og "Bestill timer".

For DUO timer (to personer med en PT) har vi allerede et godt tilbud med inkludert kostholdsveiledning. Les mer her.

Gruppetimer

Frem med treningsgleden

Vi har flere nyheter nå i høst, enten du ønsker Yoga/Mobilitet, HIIT, FunFight (boksing), Zumba® eller FuncFit®. Se vår timeplan her.

Ring 99257000 eller send e-post til post@eirtrening.no om du ønsker en prøvetime! Det er også mulig med drop-in på Yoga kr 220,-

Vi minner om våre Tai Chi & Gi Gong kurs med oppstart 24.august kl 09.00-10.00 over 10 ganger og helgekurset 25-26 september. Dette er åpent både for medlemmer og ikke-medlemmer også, kr 2 600,-

Medlemmer får rabattert pris, kr 1 900,-. Har du All Inclusive medlemskap, er det inkludert.

Naprapati og terapeutisk massasje

Vi har en massasjetime per måned inkludert i våre All Inclusive medlemskap? Alle medlemmer uansett medlemskapstype får en medlemsrabatt, men det er også åpent for ikke-medlemmer.

Ønsker du tilbud på bedriftsavtale?

Vi kan tilby gode treningsavtaler for dine ansatte.

Les mer her.

Sjekk ut alle våre tilbud på hjemmesiden! Er det noe du ikke finner, kontakt oss gjerne, så hjelper vi deg.

BESTILL NÅ
MailMojo